Cougar lanceert de Hotrod gamingstoel


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Cougar

De COUGAR lanceert de Hotrod gamingstoel. Geïnspireerd door de eisen die autosport aan uitrusting stelt, combineert de Hotrod motorsportontwerp met gamingfunctionaliteit. De stoel is ontworpen voor prestaties onder druk, vergelijkbaar met de bestuurdersstoel in autosport en biedt comfort en ondersteuning tijdens intense gaming sessies.

Het unieke synthetische PA Fiberglass-Reinforced Plastic van de Hotrod biedt de juiste balans tussen flexibiliteit en weerstand, waardoor het comfortabel blijft bij snelle bewegingen. Het ontwerp omvat een multi-density kussen voor de rugleuning, een in hoogte verstelbaar hoofdkussen en een ergonomisch ontworpen lendenkussen om blessures en vermoeidheid te voorkomen.

De stoel is gestructureerd met een externe FRP-schaal die optimale ondersteuning biedt tijdens stressvolle manoeuvres. Het gebruik van PA Fiberglass-Reinforced Plastic zorgt voor sterkte en flexibiliteit, waardoor de stoel vorm behoudt tijdens scherpe bochten. Een geïntegreerde verstelbare hoofdsteun en lendenkussen zorgen voor extra comfort en voorkomen letsel bij abrupte stops.

De Hotrod, bekleed met Hyper-Dura kunstleer, biedt duurzaamheid en een luxueuze uitstraling. Verstelbare functies omvatten kanteling tot 150º, hoogteverstelling en RocX! kantelspanning. Voor gamers die op zoek zijn naar nog meer functionaliteit, is er ook een premiumversie beschikbaar: de Hotrod Royal. Met een prijs van $299,99 (Hotrod) en $349,99 (Hotrod Royal) in de VS en €339,9 (Hotrod) en €449,9 (Hotrod Royal) in de EMEA-regio, wordt de Hotrod verwacht medio november (Hotrod) en eind november (Hotrod Royal) beschikbaar te zijn.Bronnen: Cougar

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?