Creative brengt 2K QHD-webcam uit voor 70 euro


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Creative

Creative lanceerde vandaag de Creative Live! Cam Sync V3, de nieuwste UVC-compatibele digitale webcam met opvallende kenmerken van 2K QHD (2560 x 1440) resolutiekwaliteit en 4x digitale zoom in een plug-and-play-pakket – een keuzeoplossing voor videogesprekken op het werk of gewoon opnemen op met dierbaren.

De Creative Live! Cam Sync V3 is alles wat je zoekt in een webcam – en meer. Gebruikers genieten niet alleen van kristalheldere beelden met de 2K QHD-resolutiekwaliteit; met 4X digitale zoom krijgen ze de flexibiliteit om hun frame aan te passen voor zowel intieme, hartverwarmende chats als luidruchtige groepsbijeenkomsten. Bovendien is de webcam volledig instelbaar met 360 ° horizontale rotatie en 30 ° kanteling, waarbij de lens een gezichtsveld van maximaal 95 ° biedt. Geavanceerde instellingen zoals helderheid/contrast, witbalans en tegenlichtcompensatie kunnen ook worden verfijnd met de Creative-app (beschikbaar op pc). Alles en iedereen kan in visuele harmonie worden geprojecteerd en toch scherp gefocust. Een geïntegreerde lensdop beschermt gemakkelijk voor privacy wanneer dat nodig is, met als bonus dat hij stof weghoudt. Een compacte universele statiefmontageplaat betekent dat hij op elke laptop, desktopmonitor of zelfs statieven past.

Deze webcam heeft ook de audiocompetentie die past bij zijn visuele bekwaamheid – dubbele ingebouwde omnidirectionele microfoons nemen spraak duidelijk en nauwkeurig op. Met de Creative-app hebben gebruikers toegang tot SmartComms Kit om hun audio verder te verbeteren – NoiseClean-out vermindert effectief achtergrondgeluid van de gebruiker, zodat ongewenste afleidingen zoals vliegtuig- en stofzuigergeluiden worden geëlimineerd; VoiceDetect schakelt de microfoon automatisch uit en weer in voor het gemak van de gebruiker. De Creative Live! Cam Sync V3 is simpelweg de ideale webcam om er bij elke gelegenheid goed uit te zien en geweldig te klinken.

Prijzen en beschikbaarheid
Creative stelt de Live! Cam Sync V3 vanaf vandaag verkrijgbaar voor €69.Bronnen: Creative

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.