Creative brengt de compacte Pebble Pro speakers uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Creative

Creative heeft de Creative Pebble Pro gelanceerd, de nieuwste toevoeging aan de Pebble-luidsprekerserie, met een meeslepende mix van audiokwaliteit, een minimalistische vorm en RGB-verlichting.

Dit nieuwe 2.0 USB-luidsprekersysteem ziet verschillende verbeteringen in zijn reeks functies, met als hoogtepunt de audioprestaties. Met vernieuwde full-range drivers en met digitale versterkers met ingebouwde audioverwerking, die de analoge vervangen die in eerdere modellen werden gebruikt, verloochent de Pebble Pro zijn kleine vormfactor met meer hoofdruimte voor luidere, helderdere audio over het hele volumebereik, evenals tot 3,5 keer meer bas dan het vorige model Pebble V3.

De visuele aantrekkingskracht van de Pebble Pro wordt geaccentueerd door een nieuwe RGB-verlichtingsfunctie, smaakvol geïntegreerd aan de onderkant van elke luidspreker. Gebruikers kunnen hun keuze maken uit een breed kleurenspectrum door eenvoudig de volumeknop te draaien om de sfeer van de dag in te stellen, en hun bureaublad creatief te verlichten met 3 lichteffecten (Cycle, Pulsate of Solo).

Andere kenmerken van de Pebble Pro:
– Een breed scala aan connectiviteitsopties, waaronder Bluetooth® 5.3 draadloze technologie, 3,5 mm AUX-in-poort, USB-C-poort voor audiostreaming en voeding
– Koptelefoon- en microfoonpoorten om de Pebble Pro te transformeren tot een handig communicatiemiddel, of om ’s avonds laat privé te luisteren
– Kenmerkende verhoogde hoek van 45 graden voor optimale audioprojectie naar de oren van gebruikers
– Lange draad (1,8 m / 5,9 ft) die beide luidsprekers verbindt; biedt meer flexibiliteit bij plaatsing
– Lange USB-C-kabel (1,5 m) voor aansluiting op de computer

Prijzen en beschikbaarheid
Creative Pebble Pro kost €80 en is vanaf vandaag verkrijgbaar.



Bronnen: Creative

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.