Creative brengt vernieuwde Sound Blaster Blaze V2 uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Creative

Creative Technology heeft de Sound Blaster Blaze V2 gelanceerd, de opvolger van de originele Blaze-gamingheadset met nieuwe functies om de game-ervaring op pc-, Mac-, Playstation-, Xbox- en Nintendo Switch-consoles te stimuleren.

De Sound Blaster Blaze V2 ziet er goed uit, met een geheel zwart kleurenthema dat het bedrijf betekent; pluche premium fluwelen vulling op de oorschelpen en hoofdband gecombineerd met een lichtgewicht vormfactor (187 g) om het comfortniveau te verhogen voor langdurig gamen.

Maar naast het feit dat gamers er krachtig uitzien en zich krachtig voelen, horen ze het ook. Nauwkeurig afgestelde 40 mm FullSpectrum Neodymium-drivers leveren een indrukwekkende bas en heldere audio, ontworpen om een ​​opwindende ervaring te creëren. Met de Creative-app (op Windows) krijgen gebruikers toegang tot de Sound Blaster Studio Essential-suite om geluidsverwerkingstechnologieën mogelijk te maken, zoals gevirtualiseerde 7.1 Surround Sound, Acoustic Engine (met functies zoals Surround, Crystalizer, Smart Volume, Dialog Plus), ingebouwde audio voorinstellingen voor verschillende gameprofielen, films en muziek, en CrystalVoice (met functies zoals akoestische echo-onderdrukking, slim volume, microfoon-equalizer).

Sound Blaster Blaze V2 is uitgerust met een afneembare, ruisonderdrukkende microfoon zodat gamers efficiënt kunnen communiceren zonder ongewenste afleiding. Een vergulde 3,5 mm 4-polige combo-aansluiting maakt het aansluiten eenvoudig, met zijn zeer zuivere zuurstofvrije koperdraadkabel die vervormingsvrije audio helpt verzenden. Een inline afstandsbediening biedt directe toegang tot volumeregeling en microfoondemping.

Sound Blaster Blaze V2 breidt eenvoudigweg de mogelijkheden in alle aspecten uit, zodat gebruikers kunnen genieten van elk game-avontuur.

Prijzen en beschikbaarheid
Sound Blaster Blaze V2 kost €45 en is per direct verkrijgbaar.Bronnen: Creative

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments