Creative lanceert compacte soundbar voor onder je monitor


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Creative

Creative Technology lanceerde vandaag de Creative Stage Air V2, de nieuwste soundbar voor onder de monitor, ontworpen om gebruikers een vullende audio-ervaring te bieden met een minimalistische vormfactor die ook veelzijdig is op het gebied van connectiviteitsopties.

De Stage Air V2 is van binnenuit vernieuwd ten opzichte van zijn populaire voorganger (Stage Air), en heeft een nieuwe look met behoud van een slank en compact profiel. Het levert voller klinkende audio met aanzienlijk betere bas, ook al wordt er geen subwoofer meegeleverd – dankzij de nieuwe dubbele full-range racetrack-drivers en een extra grote passieve radiator.

Deze soundbar heeft een uitgebreid connectiviteitsprofiel voor compatibele apparaten (waaronder pc, Mac, PS5, Nintendo Switch, mobiele apparaten) – gebruikers kunnen gemakkelijk een enkele USB-kabel aansluiten voor audio en stroom, of terugkeren naar de vertrouwde 3,5 mm-poort voor analoge connectiviteit . Het verheugt zich ook als een draadloze luidspreker, met de nieuwste Bluetooth 5.3-technologie met zes uur afspeeltijd op een enkele lading – wat gebruikers aanmoedigt om het mee te nemen op hun avonturen in huis.

Prijzen en beschikbaarheid
De Creative Stage Air V2 kost $69 USD, een prijs in Euro’s is nog niet bekend.Bronnen: Creative

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.