Creative lanceert Zen Air true wireless in-ears


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Creative

Creative heeft de lancering aangekondigd van de Creative Zen Air, met een nieuw ontwerp van de oordopjes in de vorm van een staafje met een zakvriendelijk oplaadetui dat zowel stijlvol als licht is. Deze true wireless oordopjes worden geleverd met handige functies voor geluidsbeheersing, zoals actieve ruisonderdrukking en omgevingsmodus voor een naadloze luisterervaring. Ondanks zijn compacte vorm kan de Creative Zen Air een totale speeltijd van maximaal 18 uur en maximaal 6 uur speeltijd leveren op een enkele lading, zodat de muziek de hele dag door blijft gaan. In combinatie met Neodymium-drivers van 10 mm, Bluetooth® 5.0-connectiviteit en een gecertificeerde IPX4-zweetbestendigheid, onderscheidt de Creative Zen Air zich echt als de ideale echte draadloze oordopjes die in elke broekzak passen.

Stem de wereld af
Creative Zen Air biedt gebruikers een betere luisterervaring met Active Noise Cancellation (ANC) die kan helpen ongewenste achtergrondgeluiden weg te filteren, zodat gebruikers gefocust kunnen blijven – of het nu op kantoor is tijdens een belangrijke telefonische vergadering of onderweg naar hun favoriete beats luisteren zonder eventuele onderbrekingen.

Met een simpele tik op de oordopjes kunnen gebruikers eenvoudig overschakelen naar de Ambient Mode om precies de juiste hoeveelheid omgevingsgeluid binnen te laten, wat perfect werkt tijdens het boodschappen doen of tijdens het wandelen op een druk pad.

Klein maar krachtig
De Creative Zen Air weegt bijna niets met slechts 46 g, maar hij kan een flinke audiostoot leveren met 10 mm neodymium-drivers die beschikken over heldere hoge en goed uitgebalanceerde middentonen om hoogwaardige audioprestaties te produceren die zijn prijs ver overtreffen. Het is ook uitgerust met 4 microfoons die een betere spraakopname bieden om een duidelijkere communicatie te garanderen, zodat gebruikers altijd en overal probleemloos en ononderbroken kunnen bellen.

Bovendien kunnen de nieuwste volledig draadloze oordopjes tot 18 uur batterijlevensduur bieden met tot 6 uur afspeeltijd op een enkele lading om aan alle audiobehoeften van de gebruiker te voldoen – of het nu gaat om woon-werkverkeer, sporten of gewoon voor een korte boodschap. Om probleemloos en snel op te laden, kunnen gebruikers de oplaadcassette eenvoudig op een Qi-compatibel draadloos oplaadstation plaatsen. Samen met Bluetooth® 5.0-connectiviteit en een gecertificeerde IPX4-zweetbestendigheidsclassificatie voldoet de Creative Zen Air aan alle eisen om hem de perfecte alledaagse audiopartner te maken.

SXFI READY Ruimtelijke holografische audio
Creative Zen Air ondersteunt aankomende SXFI READY-apparaten (bijv. smart-tv’s, pc’s en mobiele apparaten) die zijn ingebouwd met de bekroonde Super X-Fi Spatial Holography-technologie waarmee gebruikers kunnen genieten van SXFI Spatial Holography die een multi-speaker nabootst systeem soundstage in de hoofdtelefoon. Gebruikers kunnen de SXFI-app downloaden om een voorbeeld van deze technologie te bekijken op lokale inhoud op hun telefoons.

Prijzen en beschikbaarheid
Creative Zen Air is vanaf vandaag beschikbaar voor €60.Bronnen: Creative

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.