Creative Technology lanceert de Creative Pebble X en de X Plus speakers


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van

Creative Technology heeft de Creative Pebble X en Creative Pebble X Plus gelanceerd, de nieuwste toevoegingen aan de Pebble-serie. Deze speakers beloven een superieure luisterervaring met een RMS-vermogen tot 30 W en een piekvermogen van 60 W, geschikt voor muziek, films en gaming. De luidsprekers, met aanpasbare RGB-verlichting, zijn ontworpen om werkplekken in een meeslepend geluidsheiligdom te veranderen. De Pebble X-serie debuteert met op maat afgestemde 2,75-inch full-range drivers en het iconische 45° verhoogde ontwerp voor een geoptimaliseerde luisterervaring. De Pebble X Plus voegt een gestroomlijnde subwoofer met dubbele passieve radiatoren toe voor krachtige bassen en duidelijke dialogen.

Ondanks hun kleine formaat leveren deze speakers een akoestisch vermogen tot 15 W RMS en 30 W piek wanneer aangesloten op een pc-poort. Met een 30 W PD-adapter bereiken ze een piekvermogen van 60 W. Aanpasbare RGB-verlichting met 16,8 miljoen kleuren en zes presets biedt een meeslepende audiovisuele ervaring. Connectiviteit omvat bedrade en draadloze modi, USB audio, Bluetooth 5.3 en een universele 3,5 mm AUX-ingang. De Creative-app op Windows ontgrendelt extra functies, waaronder Sound Blaster Acoustic Engine-technologieën en RGB-aanpassingen.

De Creative Pebble X is geprijsd op US$89,99 en beschikbaar voor pre-order, terwijl de Pebble X Plus US$129,99 kost en ook beschikbaar is voor pre-order.Bronnen: Creative Technology

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?