Creative Technology lanceert zijn nieuwe sportieve oortjes


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Creative Technology

Vandaag heeft Creative Technology de release aangekondigd van de Creative Outlier Free Pro+ en Creative Outlier Free+, de nieuwste toevoegingen aan de populaire Outlier-serie botgeleidingskoptelefoons. Deze nieuwe koptelefoons bouwen voort op de kenmerken van hun voorgangers en bieden een verbeterde open-ear luisterervaring met nauwkeurigheid en optimale geluidsgeleiding dankzij verstelbare transducers die zich aanpassen aan de unieke vorm van de oren van elke gebruiker. De aanpasbare pasvorm zorgt voor ongeëvenaard comfort en stabiliteit, zodat gebruikers zich volledig kunnen concentreren op hun muziek of gesprekken zonder afleiding. Met een opvallend kleurenpalet voegen deze nieuwe Plus-versies een speelse en kleurrijke twist toe aan het dagelijks leven van gebruikers.

De Creative Outlier Free+ is verkrijgbaar in klassiek en stijlvol donkergrijs leisteen en matzwart of een opvallende combinatie van donkergrijs leisteen en limoengroen. De Creative Outlier Free Pro+ is beschikbaar in middernachtblauw en matzwart of middernachtblauw en vurig oranje, waardoor gebruikers hun koptelefoon kunnen afstemmen op hun persoonlijke stijl.

Deze botgeleidingskoptelefoons zijn ontworpen voor een actieve levensstijl en kunnen de elementen weerstaan. De Creative Outlier Free+ heeft een IPX5 waterbestendige classificatie, terwijl de Creative Outlier Free Pro+ zelfs een IPX8 waterdichte classificatie heeft, samen met een ingebouwd geheugen van 8 GB. Dit maakt het mogelijk om volledige audio-afspeelvrijheid te ervaren tijdens activiteiten zoals hardlopen, fietsen en zwemmen. De koptelefoons bieden naadloze Bluetooth 5.3-connectiviteit en hebben een verlengde batterijduur van maximaal 10 uur, waardoor ze perfecte metgezellen zijn die indrukwekkende audioprestaties leveren in elke omgeving.

Als extra onthulde Creative dat ze in augustus 2023 ook een mini-versie van de botgeleidingskoptelefoons zullen lanceren, speciaal geschikt voor pre-tieners en tieners. Deze mini-koptelefoons zullen hen in staat stellen te genieten van hun favoriete muziek en hoogwaardige audio-ervaring te hebben met een comfortabele pasvorm.

De Creative Outlier Free+ is geprijsd op 100 euro, terwijl de Creative Outlier Free Pro+ 130 euro kost.Bronnen:Creative Technology, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?