Creative toont compacte draadbare speaker, de MUVO Go


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Creative

Creative heeft de lancering aangekondigd van Creative MUVO Go, de nieuwste toevoeging aan de al lang bestaande MUVO-serie draagbare luidsprekers. Sportieve krachtige audioprestaties, robuuste draadloze connectiviteit en een duurzame batterijduur in een waterdicht en draagbaar pakket, het is klaar om een ​​favoriet te worden voor diegenen die op zoek zijn naar de juiste soundtrack voor hun avonturen.

Creative MUVO Go is gemaakt om lang mee te gaan. IPX7-gecertificeerd waterdicht, en met een batterijduur tot 18 uur per oplaadbeurt, is het de ideale audiopartner voor lange bergwandelingen of nachtelijke zwembadfeesten. Slank en lichtgewicht met een gewicht van 570 g, scoort hij hoog op draagbaarheid; met een koordbevestiging is het gemakkelijk mee te nemen voor gebruikers. Met de nieuwste Bluetooth 5.3 genieten gebruikers niet alleen van moeiteloos koppelen, maar ook van een sterke en stabiele draadloze verbinding met hun avontuurlijke soundtrack op de achtergrond.

Creative MUVO Go pompt elke melodie op, dankzij de dreunende combinatie van dubbele full-range Neodymium-drivers en passieve basradiatoren die 20 W vermogen en tot 40 W piekvermogen produceren. Gebruikers met hongerige oren hebben de mogelijkheid om twee units aan elkaar te koppelen via Wireless Stereo Link. Bovendien biedt het flesvormige ontwerp veelzijdigheid – of het nu rechtop staat (ruimtebesparend, erg handig voor rommelige feesttafels) of wanneer het plat wordt gelegd, Creative MUVO Go levert helder, goed uitgebalanceerd en kamervullend geluid.

Prijzen en beschikbaarheid
Creative MUVO Go kost €79,99 en is verkrijgbaar in Midnight Black, Pine Green en Cloud BlueBronnen: Creative

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.