Creative toont over-ear koptelefoon met hybride ANC


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Creative

Creative Technology heeft Creative Zen Hybrid gelanceerd, de nieuwste draadloze hoofdtelefoon die muziekminnende gebruikers misschien veel langer aangesloten houdt dan normaal. Met Hybrid Active Noise Cancellation (ANC)-technologie, 40 mm neodymium-drivers en tot 37 uur batterijduur met een minimalistisch maar strak ontwerp, pakt Creative Zen Hybrid eenvoudigweg de hoogtepunten in als de dagelijkse hoofdtelefoonoplossing voor iedereen.

Alle functies om je Zen te vinden
De Creative Zen Hybrid is gebouwd om gebruikers te helpen één te worden met zichzelf door hun muziek, waar ze ook zijn – ze kunnen zich veel beter concentreren met de Hybrid ANC-technologie, waardoor ongewenste afleiding van de omgeving wordt verdreven. Deze technologie is ‘hybride’ door de implementatie van feedforward- en feedbackmicrofoons op elke oorschelp. Het resultaat is dat tot 95% van het omgevingsgeluid wordt weggefilterd, zodat gebruikers zich onderweg volledig kunnen onderdompelen in hun favoriete muziek.

Aan de andere kant stelt Ambient Mode gebruikers in staat zich gemakkelijk bewust te zijn van de omgeving zonder de koptelefoon af te zetten, bijvoorbeeld wanneer ze luisteren naar aankondigingen van treinstations, bestellen aan een cafébalie of gebruikers gewoon veilig houden in drukke straten. Afronding is een ruisonderdrukkende microfoon, die gesprekken ook voor de andere partij helder houdt.

Als aanvulling op de ruisonderdrukkingsfunctie heeft deze hoofdtelefoon 40 mm krachtige maar lichte Neodymium-drivers. De Zen Hybrid is vakkundig afgesteld door de interne ingenieurs van Creative voor een warme geluidssignatuur met nauwkeurige bas en heldere, zuivere hoge tonen, en is goed uitgebalanceerd voor een breed scala aan genres en helpt vermoeidheid van de hoofdtelefoon te voorkomen.

Met een indrukwekkende batterijduur van maximaal 37 uur kunnen gebruikers gemakkelijk hun favoriete afspeellijsten spelen, zelfs in de herhaalmodus. Indien nodig kan de Zen Hybrid 5 uur afspeeltijd bieden met slechts 5 minuten supersnel opladen.

De Creative Zen Hybrid heeft een slank en lichtgewicht ontwerp met een slank profiel, met gebruiksvriendelijke tactiele bedieningsknoppen die handig op de rechteroorschelp zijn geplaatst. Het heeft ook een opvouwbaar ontwerp en kan handig worden opgeborgen in een draagtas wanneer het niet in gebruik is.

Prijzen en beschikbaarheid
Creative Zen Hybrid kost kost $149 USD en is verkrijgbaar via Creative. Wanneer en voor welke prijs de Zen Hybrid naar Europa komt is nog niet bekendgemaakt.Bronnen: Creative

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments