Creative toont Sensemore Air in-ears met betere ondersteuning voor omgevingsgeluiden


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Creative

Creative lanceerde de Creative Sensemore Air, nieuwe True Wireless oordopjes waarmee gebruikers meer van hun omgeving kunnen horen zonder concessies te doen aan de geluidskwaliteit.

De nieuwe Sensemore-technologie helpt om het vaak vervelende ongemak van oordopjes aan te pakken – omdat ze in het oor zitten en een groot deel van de auditieve omgeving blokkeren, hebben gebruikers de neiging om hun oordopjes in verschillende alledaagse situaties te verwijderen, bijvoorbeeld wanneer ze een gesprek beginnen. Dit verandert met de Creative Sensemore Air, omdat gebruikers volledige controle krijgen over het niveau van omgevingsgeluiden die ze willen horen. Met de Sensemore-modus, die 5 keer gevoeliger is dan de Ambient-modus, kunnen gebruikers veel meer spraak en andere omgevingselementen horen, die duidelijker worden versterkt. Als een bonus, wanneer ingesteld op een hogere intensiteit, kan het zelfs mensen met milde gehoorproblemen ten goede komen.

De Ambient Mode kan worden gebruikt wanneer gebruikers hun muziek goed willen horen en toch bewust willen zijn van de omgeving, bijvoorbeeld tijdens het joggen in een drukke straat. Om de wereld buiten te sluiten en volledig op te gaan in de muziek, kunnen gebruikers daarentegen vertrouwen op de Active Noise Cancellation (ANC)-modus. De intensiteit van alle 3 de standen is volledig instelbaar via de handige Creative app.

Met een compacte oplaadcase dat veel kleiner is dan de rest van Creative’s in-ears, is de Creative Sensemore Air gemakkelijk mee te nemen. Ondanks het kleinere formaat behoudt hij de lange levensduur van de batterij- tot 10 uur op één keer opladen en in totaal 35 uur met de oplaadcase. Door de gemaksfactor te verhogen, krijgen gebruikers tot 2 uur batterijduur met slechts 10 minuten opladen, en de oplaadcassette kan weer worden opgeladen met Qi-compatibele draadloze opladers.

Prijzen en beschikbaarheid
De Creative Sensemore Air zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor €100Bronnen: Creative

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.