Crucial kondigt twee portable SSD’s aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Micron Technology

Micron Technology heeft de Crucial X9 Pro Portable SSD en Crucial X10 Pro Portable SSD aangekondigd, twee nieuwe prestatiegerichte aanbiedingen in het Crucial Pro Series-productportfolio, bedoeld voor content creators zoals fotografen, videografen, ontwerpers en prestatiebewuste consumenten. De schijven maken gebruik van Micron TLC NAND en een revolutionaire single-ASIC draagbare opslagarchitectuur, wat resulteert in een baanbrekende, ultracompacte en lichtgewicht vormfactor en de hoogste capaciteit per vierkante millimeter in de branche.

Zowel de Crucial X9 Pro als X10 Pro stellen gebruikers in staat om veilig video’s, foto’s, bestanden en meer op te slaan, te vervoeren en te back-uppen zonder cloud of internet, met zeer snelle snelheden. De X10 Pro biedt sequentiële lees-/schrijfsnelheden tot 2.100 MB/s en 2.000 MB/s, en tot 4 TB aan ruimte, waardoor creatieve professionals hun videobewerking efficiënt kunnen verbeteren. De X9 Pro heeft sequentiële lees- en schrijfsnelheden tot 1.050 MB/s en is verkrijgbaar in groottes tot 4 TB, waardoor fotografen hun workflow kunnen versnellen.

Micron heeft samengewerkt met Adobe om bij de aankoop van elke Crucial X9 Pro of X10 Pro Portable SSD een eenmaands Creative Cloud All Apps-abonnement aan te bieden. Beide schijven zijn nu beschikbaar in capaciteiten van 4 TB, 2 TB en 1 TB.

De X10 Pro begint bij US$119,99 en de X9 Pro bij US$79,99.Bronnen: Micron Technology

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?