Crucial T500 Review


Crucial had al een aardig aanbod aan M.2 NVMe SSDs, van de betaalbare P3 serie tot de keurige P5 Plus in het middensegment, en natuurlijk de extreem snelle maar prijzige Gen5 T700 aan de bovenkant. Maar een echte high-end Gen4 die de strijd aan moet gaan met huidige topmodellen zoals de Samsung 990 Pro, WD Black SN850x, Kingston Fury Renegade en de Corsair MP600 Pro series ontbrak. Daar komt vandaag verandering in met de Crucial T500. En als je dacht dat de rek er bij Gen4 SSDs wel uit was had je het mis, want de T500 blijkt enorm interessant. Wat prestaties betreft, maar vooral ook wat thermals betreft. Nada vertelt je er alles over in deze video:

Meer Techtesters? Je vindt ons op:
Techtesters YouTube
Techtesters Patreon
Techtesters op Instagram
Nada op Twitter
Stephan op Twitter

Onze productlinks (bijvoorbeeld Amazon of Bol links) betreffen soms affiliate links. Dat houdt in dat wij een kleine commissie krijgen op elke aankoop die jij doet, zonder dat het jou ook maar een cent meer kost. Wij linken enkel naar betrouwbare webshops waar wij zelf veelvuldig positieve ervaringen mee hebben.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.