De Cooler Master Sneaker nu eindelijk te koop


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Cooler Master

Cooler Master heeft vandaag een baanbrekend product onthuld dat de pc-wereld op zijn kop zal zetten: de Sneaker X.

De Sneaker X is geïnspireerd op de iconische sneaker, de alledaagse sportieve schoen die een revolutie heeft teweeggebracht in de wereld van sport, muziek en mode. Nu komt technologie aan de beurt om dezelfde impact te maken.

Dit innovatieve ontwerp is perfect voor sneakerliefhebbers die hun collectie willen uitbreiden met een pc die ook dienst kan doen als stijlvolle blikvanger. Het is ook ideaal voor gamers die naast gaming ook hun passie voor stijl willen laten zien.

De Sneaker X bouwt voort op het concept van JMDF, die het ontwerp voor het eerst presenteerde tijdens de Cooler Master Case Mod World Series 2020. Minder dan drie jaar later is dit concept werkelijkheid geworden en zal het beschikbaar zijn voor aankoop.

Deze desktop-pc is een ware innovatie en biedt ondersteuning voor ITX-formfactor-moederborden, SFX PSU’s en 3-slot GPU’s. Het meest opvallende kenmerk is echter de AIO-waterkoeler, die zowel prestaties als een compact formaat biedt. Zowel qua interieur als exterieur is de Sneaker X een opvallende verschijning.

Met zijn unieke ontwerp, krachtige prestaties en geavanceerde koelingssysteem belooft de Sneaker X gamers en sneakerliefhebbers tevreden te stellen. Het zal beschikbaar zijn vanaf september, met prijzen en beschikbaarheid die kunnen variëren per regio.Bronnen: Cooler Master

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?