De Corona Quarantaine Checklist


Of je inmiddels al 500 rollen toiletpapier ingeslagen hebt of denkt dat het gewoon een griepje is en dat iedereen zich niet zo moet aanstellen, feit is dat een Corona-Quarantaine in Nederland niet langer ondenkbaar is. De bootjes vol onze in China geproduceerde tech lopen al aardige vertraging op, en voor je het weet is je bezorger te bang om aan je deur te komen. Hoog tijd om nu alvast een wenslijstje te maken met de écht cruciale stukjes tech die je maar beter in huis kan halen voor de echte ellende toeslaat.


Een Telefoon


Simpel: Hoe ga je de GGD (of erger: 112) bellen zonder telefoon? En wel een beetje chique, want je zal er flink wat uren mee doorbrengen in je thuisisolatie. Een beetje fors OLED scherm voor je games en videotjes is dan natuurlijk wel fijn, en ook de camera is niet onbelangrijk. Zo kan je mooie foto’s van je keel doorsturen zodat de arts goed kan zien of de virale infectie niet doorgeslagen is naar een bacteriële, en wil je natuurlijk een beetje strakke #coronaselfie kunnen maken. De Samsung Galaxy S20+ voldoet aan al die eisen.


Tip: Pak er ook een hoesje bij. Als je wat uurtjes in de badkamer moet doorbrengen is het fijn als je mooie toestel niet kapot valt op de stenen.

Een Laptop


Eigenlijk een soort grote telefoon met een toetsenbord. Een laptop is handig voor meerdere redenen. Zo weten we allemaal dat langere verhalen typen op een telefoon gewoon prut is, te veel naar een klein schermpje staren is vermoeiend, en de games op een PC zijn natuurlijk gewoon 4x beter.

De ASUS ROG Scar III is een prachtige laptop waarmee je zowel je boodschapjes online kan bestellen als écht uitstekend mee kan gamen. Dikke RTX 2070, 240Hz IPS schermpje, flink RGB, wat wil je nog meer? Een betere accuduur misschien, maar laten we niet net doen alsof je voorlopig naar buiten gaat. En I know, dit beest kost je 2000 euro, maar ziek zijn is geen excuus om een PCMR peasant ervaring te hebben toch? Besides, dat geld op de beurs investeren schiet momenteel ook niet op.

De ROG Scar III is o.a. bij Informatique te koop


Een Lekker Muisje


Gamen met je laptop vereist wel een beetje chique muis, zelfs de betere touchpads word je op termijn gek van, zeker als je opgesloten zit. Maar omdat we net 1K aan een telefoon en 2K aan een laptop hebben uitgegeven willen we hier wat besparen. De Cooler Master MM711 kost je slechts 50 euro, weegt slechts 60 gram dus zelfs als je ziek, zwak of misselijk bent kan je deze nog prima vooruitbewegen, en nadat je erover hebt zitten hoesten kan je hem onder de kraan afspoelen! Perfect voor een pandemie dus.

Klik hier om je MM711 bij Alternate te halen.


Een Momente van Stilte


Woon je alleen dan heb je deze niet nodig, maar woon je samen of heb je een gezin dan is een goede ANC Hoofdtelefoon onmisbaar. Of je nu nog wat werk probeert te verrichten of gewoon tot rust probeert te komen, niets is vervelender dan die hoestende familieleden die maar niet ophouden over hoe ziek ze zijn. Helemaal als je straks de deur niet uit mag om een stukje gemoedsrust op te zoeken. Met de Sennheiser Momentum Wireless 3 kan je én van een uitstekend stukje muziek genieten, én al die ziek-geluiden buiten je hersenpan houden, ideaal.

De Sennheiser Momentum Wireless 3 is momenteel het voordeligst bij Bol.com


Een Lekkere stoel


Comfort is cruciaal of je nu ziek bent of gewoon lange dagen in je stoel moet maken, daarom vind ik de Corsair T2 Road Warrior ook onmisbaar. Super comfortabel, tof design, en skate wheels zodat je makkelijk door het hele huis kan rollen als je te ziek bent om te lopen. Onderweg naar de keuken moe? Zet hem in de ligstand en neem een kleine pauze.

Ook de Corsair T2 Road Warrior ligt momenteel bij Alternate op voorraad


De Beste TV


Je zal dus veel tijd thuis doorbrengen, en als je pech hebt veel tijd ziek op de bank. Maar tijdens je heldere momenten wil je toch van de meest heldere HDR ervaring op de markt genieten? Een betere gelegenheid om je favoriete Netflix series weer eens bij te houden gaat er voorlopig niet komen, dus tijd om die oude TV de deur uit te knikkeren.

8K komt er ooit ver na het Corona-tijdperk nog wel eens aan, maar er is momenteel gewoon geen betere TV voor Netflix -en- voor Gaming dan de LG C9 OLED


Meer Vermaak!


Serieus, mocht je nog geen Nintendo Switch hebben, dit is het moment. Uren speelplezier of je nu alleen bent en wat toffe exclusives speelt, of de vele games die leuk zijn voor het hele gezin. En dat ga je nodig hebben, want na 5 keer hetzelfde gezelschapspel ben je wel aan wat anders toe. Vind je partner dat je inmiddels al genoeg hebt uitgegeven aan al mijn adviezen? Doe dan net alsof je de Switch “voor de kinderen” koopt. Succes gegarandeerd.

De Nintendo Switch 2019 (Nieuwe versie, dus met betere accu) is bij Amazon.de het voordeligst


Vragen over de producten die we bespreken? Aankoopadvies nodig of gewoon gezellig chatten met ons? Je vindt ons op:
Onze Discord server voor chat en tech talk (gratis en geen installatie noodzakelijk).
Techtesters YouTube
Techtesters op Instagram
Foritain op Twitter (auteur, test-chef)
Nadalina op Twitter (baas, foto-heldin)


Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.