“De draadloze Trust Redex-gamingmuis heeft een batterijduur tot 50 uur”


Trust heeft een nieuwe computermuis uitgebracht voor gamers, de Redex. Deze muis maakt gebruik van Kailh-switches met een levensduur tot 80 miljoen klikken. De muis kan zowel bedraad als draadloos gebruikt worden, waar deze volledig opgeladen tot 50 uur achter elkaar gebruikt kan blijven worden. De draadloze communicatie vind plaats via een losse 2.4GHz USB-adapter met een bereik tot 10 meter.

Met een knop kan je de gevoeligheid van de muis in stappen instellen van 200 tot 10000 DPI, daarbij zijn er ook nog twee programmeerbare knoppen aan de rechterzijde. De stroomvoorziening gebeurd via een USB-kabel met Type-C aansluiting. Via de Trust software is het verder mogelijk de RGB-verlichting van de muis aanpassen, om deze af te stellen op je stemming.

Trust stelt de GXT 980 Redex vanaf vandaag verkrijgbaar voor ongeveer 40 euro.Bronnen: Trust

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.