DeepCool brengt AK-koelers uit in volledig zwart


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van DeepCool

DeepCool kondigt de AK Zero Dark-serie aan, een voortzetting van de populaire AK-serie met de AK620, AK500 en AK400. Het Zero Dark-assortiment zal de AK620 Zero Dark, AK400 Zero Dark en AK400 Zero Dark Plus bevatten in een volledig zwarte kleurstelling.

Volledig zwarte esthetiek met geavanceerde warmteafvoer
De AK400 Zero Dark Plus heeft een matrixvinontwerp op het geheel zwarte koellichaam met een bovenklep voor een hoogwaardige en onopvallende esthetiek. Met vier 6 mm direct-touch koperen heatpipes voert de DeepCool AK400 Zero Dark Plus snel warmte weg van de processor. De AK400 Zero Dark Plus is voorzien van twee krachtige DeepCool 120 mm FDB PWM-ventilatoren die de perfecte balans tussen ruis en prestaties bieden. Met een indrukwekkend warmteafvoerend vermogen tot 220 W levert de AK400 Zero Dark Plus uitstekende koelprestaties.

Krachtige FDB-ventilatoren
De twee krachtige DeepCool-ventilatoren zijn met precisie ontworpen en maximaliseren de luchtstroom en statische druk terwijl ze het geluid laag houden dankzij een dynamisch PWM-bereik van 500 – 1850 RPM. Het FDB-lager zorgt voor verhoogde stabiliteit en betrouwbaarheid met een lange levensduur.

Uitstekende compatibiliteit en eenvoudige installatie
Het compacte formaat van de AK400 Zero Dark Plus maakt volledige compatibiliteit met andere componenten mogelijk en zorgt voor compatibiliteit met een breed scala aan koffers met een hoogte van 155 mm. De verwijderbare bovenklep maakt compatibiliteit met sommige ITX-behuizingen mogelijk en als de bovenklep is verwijderd, staat de koeler op een hoogte van 153 mm. Door het compacte ontwerp van de AK400 Zero Dark Plus is de installatie van RAM-modules met grote koellichamen zonder problemen mogelijk door 100% RAM-vrijheid. Een verbeterde installatiemethode wordt eenvoudig gemaakt met een stevige volledig metalen montagebeugel en een snel proces in vijf stappen. Dit zorgt ervoor dat de koeler veilig is gemonteerd op meerdere platforms die de nieuwste sockets van zowel Intel als AMD ondersteunen.

Eersteklas esthetiek met geavanceerde warmteafvoer
De AK400 Zero Dark heeft een uniek matrixvinontwerp op het geheel zwarte koellichaam met een bovenklep voor een hoogwaardige en onopvallende esthetiek. Met vier 6 mm direct-touch koperen heatpipes voert de DeepCool AK400 Zero Dark warmte snel weg van de processor. De AK400 Zero Dark is voorzien van een krachtige DeepCool 120 mm FDB PWM-ventilator die de perfecte balans biedt tussen ruis en prestaties. Met een indrukwekkend warmteafvoerend vermogen tot 220 W levert de AK400 Zero Dark uitstekende koelprestaties. Een verbeterde installatiemethode wordt eenvoudig gemaakt met een stevige volledig metalen montagebeugel en een snel proces in vijf stappen. Dit zorgt ervoor dat de koeler veilig is gemonteerd op meerdere platforms die de nieuwste sockets van zowel Intel als AMD ondersteunen.

Introductie van de AK620 Zero Dark Dual Tower high-performance luchtkoeler
De AK620 Zero Dark is een geheel zwarte versie van de populaire AK620. Met een eersteklas volledig zwarte en onopvallende esthetiek met een uniek matrix fin dual-tower heatsink-ontwerp en twee FDB-lagerventilatoren voor uitstekende koelprestaties terwijl het geluid laag blijft. Een nauwkeurig bewerkte convexe basis en zes heatpipes die langs twee fin-stacks met hoge dichtheid lopen, zorgen voor een indrukwekkend warmteafvoervermogen van maximaal 260 W. De volledig metalen montagebeugel is eenvoudig te installeren en zorgt ervoor dat de koeler stevig wordt gemonteerd op meerdere platforms die de nieuwste sockets van zowel Intel als AMD ondersteunen.

Prijzen
– AK400 Zero Dark – € 39,99
– AK400 Zero Dark Plus – € 44,99
– AK620 Zero Dark – € 74,99Bronnen: DeepCool

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.