“DeepCool brengt het KB500 TKL mechanische toetsenbord uit”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van DeepCool

DeepCool, een toonaangevend merk in het ontwerpen en produceren van computerhardware en randapparatuur, kondigt de lancering aan van een gloednieuw mechanisch gamingtoetsenbord, de KB500. Met een tienkeyless compact ontwerp, mechanische switches, programmeerbare toetsen en RGB-verlichting per toets. De KB500 is het allereerste DeepCool-gamingtoetsenbord dat op de markt komt en een nieuwe toevoeging aan een groeiend portfolio van producten die zowel liefhebbers als gamers machtigen.

Tenkeyless lay-out met een compact aluminium frame
Met een compact tienkeyless ontwerp, stelt de DeepCool KB500 gamers in staat om het toetsenbord te positioneren voor maximaal comfort en in-game prestaties. Het strakke en compacte ontwerp van de KB500 in combinatie met een bijna randloos aluminium frame voegt stijfheid toe en maakt het gemakkelijk mee te nemen voor op reis.

Snelle switches met Double-Shot ABS Keycaps en RGB-briljantie per toets
Met lichtgewicht en lineaire Outemu rode mechanische switches met een bedieningskracht van slechts 50 g voor snellere toetsaanslagen en een snelheidsvoordeel tijdens het gamen. De dubbel-shot gegoten keycaps zijn duurzaam en bieden duidelijke lettertypen en duurzamere legendes dankzij het dubbele ontwerp. Personaliseer uw opstelling met miljoenen kleurkeuzes, dynamische lichteffecten en configureerbare kleurlay-outs die bij elke stijl passen.

Aangepaste softwareconfiguraties
Krijg toegang tot diepgaande toetsenbordinstellingen via de gebruiksvriendelijke software-interface en personaliseer moeiteloos instellingen zoals full-key remapping, on-the-fly macro-opname en RGB-verlichtingseffecten. Elke toets op de KB500 kan opnieuw worden toegewezen om een ​​nieuwe functie te vervullen met diepgaande aanpassingen voor functionele macro’s, snelkoppelingen of beide, en kan eenvoudig worden opgeslagen in speciale profielen.

De DeepCool KB500 is een mechanisch toetsenbord boordevol functies met een compact ontwerp met snelle lineaire switches, programmeerbare toetsen en aanpasbare RGB-achtergrondverlichting voor een ongelooflijke prijs.

Prijzen en beschikbaarheid
DeepCool geeft de KB500 een adviesprijs van £60, wat omgerekend neer zal komen op ongeveer €70. Wanneer de KB500 TKL precies in de winkels ligt is nog niet bekend.Bronnen: DeepCool

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.