Deepcool brengt Micro-ATX Matrexx 40-case uit


Een nieuwe behuizing is recent verschenen op de website van Deepcool: de Matrexx 40 3FS. Deze micro-ATX case beschikt over een klein formaat en komt standaard met drie aRGB-fans. Aan de zijkant bevindt zich een tempered glass zijpaneel, en aan de boven- en voorkant is er mesh geplaatst voor goede airflow.

Intern is er ruimte voor tot zes 120mm of vier 140mm fans, naast dat er zowel boven- als voorin plek is voor radiatoren tot 280mm. Daarbij kan er een CPU-koeler met hoogte tot 165mm, een grafische kaart tot 320mm lang en een voeding tot 160mm lang geplaatst worden. Voor opslagmedia zijn er twee 2,5″ drivebays achter het moederbord, en twee 3,5″ bays in de PSU-shroud.

Inmiddels is de case leverbaar bij onder andere Alternate voor €49,90. Voor die prijs krijg je de Deepcool Matrexx 40 met drie aRGB-fans. Of er een versie uitkomt zonder deze ventilatoren is nog niet bekend.Bronnen: Deepcool

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.