DeepCool introduceert nieuwe behuizingen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van DeepCool

DeepCool, een toonaangevende fabrikant van PC-koeloplossingen, introduceert twee nieuwe PC-behuizingen – de CH560 en CH560 DIGITAL. Deze behuizingen zijn ontworpen met een sterke focus op luchtstroom en bieden efficiënte koeling voor moderne krachtige systemen.

De CH560 DIGITAL is een digitale versie met een temperatuurmeter en is ideaal voor high-end systemen die maximale luchtstroom vereisen. Met dual statusschermen geeft het belangrijke informatie over de CPU en GPU weer, waardoor bureaubladruimte wordt bespaard. Gebruikers kunnen kiezen tussen CPU- en GPU-temperaturen of beide, en de schermen wisselen elke 5 seconden tussen temperatuur en gebruik. Het digitale scherm wordt eenvoudig bediend via een applicatie.

De CH560 is een nieuwe ATX-behuizing met uitstekende koelprestaties. Het heeft een mesh front grill, drie 140 mm ARGB-ventilatoren aan de voorkant en één 120 mm ARGB-ventilator aan de achterkant, met de optie om nog twee 120 mm fans op het PSU-platform toe te voegen. Dit zorgt voor constante luchttoevoer naar componenten, zelfs tijdens zware belastingen.

Beide behuizingen ondersteunen E-ATX-moederborden, CPU-koelers tot 175 mm hoog, GPU’s tot 380 mm lang en PSU’s tot 170 mm. Ze bieden een stijlvol en functioneel ontwerp met een combinatie van gehard glas en mesh zijpanelen.

De CH560 en CH560 DIGITAL zijn ontworpen om aan de eisen van moderne computerhardware te voldoen en bieden uitzonderlijke koelprestaties en stijlvolle esthetiek voor PC-enthousiastelingen en gamers.

De startprijs van deze kast is 100 euroBronnen: DeepCool

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?