DeepCool kondigt de FK120 high-performance ventilator aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van DeepCool

DeepCool kondigt de FK120 High-Performance Fan Range aan. Verkrijgbaar in een enkel pakket of als een pakket van 3, de FK120 levert uitzonderlijke koelprestaties terwijl het geluid laag blijft.

Prestaties
Zorgvuldig ontworpen om de statische druk te verbeteren en de luchtstroom te concentreren voor uitstekende koelprestaties voor meerdere montagetoepassingen, waaronder koellichamen, radiatoren en behuizingsconfiguraties. De FK120 heeft een statische druk van 2,19 mmAq en een geconcentreerde luchtstroom tot 68,99 CFM voor uitstekende koelprestaties. Het vloeistofdynamische lager biedt superieure prestaties en langdurige betrouwbaarheid. De FK120 biedt een dynamische balans tussen hoge prestaties en ruis met een PWM-bereik tot 1850 RPM.

Aandacht voor detail
Er wordt hoogwaardig (PBT) materiaal gebruikt om een ​​verhoogde duurzaamheid en slijtvastheid te garanderen, waardoor de ventilatorbladen een hoge treksterkte behouden. Schokabsorberende rubberen pads beschermen de schroefbevestigingen om onnodige trillingen en geluid te verminderen. Aan de zijkant van de FK120 is handig een pijl geplaatst die de richting van de luchtstroom aangeeft. De DeepCool FK120 biedt uitstekende koelprestaties, langdurige betrouwbaarheid en een laag geluidsniveau.

De FK120 zijn de ventilatoren die worden gebruikt op de populaire AK620 luchtkoeler.

Prijzen en garantie
FK120 – Adviesprijs: € 11,99 incl. btw
FK120 set van drie – Adviesprijs € 29,99 incl. btwBronnen: DeepCool

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.