DeepCool kondigt de LE Marrs AIO vloeistofkoelerserie aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van DeepCool

DeepCool kondigt de lancering aan van een nieuwe generatie all-in-one (AIO) vloeistofkoelers die uitzonderlijke waarde bieden, de LE Marrs-serie. Met levendige eenkleurige Marrs groene LED-verlichting, geavanceerde koelprestaties en DeepCool’s anti-lektechnologie.

Houdt alles koel
De LE-serie heeft een grote koperen koude plaat en een efficiënte microkanaallay-out voor optimale koelprestaties. De LE300 ondersteunt warmteafvoer tot 180W, terwijl de grotere LE500 tot 220W ondersteunt. De voorkant van de pomp toont een statische Marrs groen verlichte lichtlus en het DeepCool-logo voor een unieke esthetiek. Het lage profiel van de waterpomp uit de LE-serie zorgt voor een betere compatibiliteit van het mini-ITX-systeem zonder in te boeten aan koelprestaties.

Zeer efficiënte ventilatoren
De ventilatoren die bij de AIO-vloeistofkoelers van de LE-serie worden geleverd, hebben een dynamisch PWM-bereik van 500 – 2250 RPM dat een geavanceerde luchtstroom tot 85,85 CFM en een statische druk tot 3,27 mmAq levert, terwijl het geluid tot een minimum wordt beperkt. De meegeleverde ventilatoren zorgen voor levendige eenkleurige statische Marrs Green-verlichting.

Uitgerust met DeepCool’s gepatenteerde Anti-Leak-technologie, beschikt de LE-serie over technologie die het systeem helpt een geautomatiseerde drukbalans te bereiken, waardoor de operationele veiligheid van de alles-in-één vloeistofkoeler aanzienlijk wordt verbeterd.

Uitstekende compatibiliteit en eenvoudige installatie
De installatie is snel en eenvoudig met nieuw ontworpen montagebeugels, die ervoor zorgen dat de vloeistofkoeler stevig wordt gemonteerd op meerdere platforms die de nieuwste sockets van zowel Intel als AMD ondersteunen.

Prijzen
De LE300 Marrs komt verkrijgbaar vanaf ongeveer 60 euro, de LE500 Marrs zal met 70 euro iets duurder zijn



Bronnen: DeepCool

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.