DeepCool kondigt een low profile luchtkoeler aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van DeepCool

DeepCool kondigt de release aan van de AN600 low profile luchtkoeler, hun nieuwste product dat krachtige koeloplossingen biedt voor computers. De AN600 is speciaal ontworpen voor kleine systemen van gemiddeld niveau die behoefte hebben aan een compacte CPU-koeler. Met een vermogen van 180 W is deze koeler ideaal voor niet-“K” aangeduide processors en HEDT-processors.

De AN600 heeft een stijlvol, modern minimalistisch ontwerp met een geborstelde aluminium afwerking en een venster dat de hoogwaardige FDB-lager van de ventilatormotor onthult. Met 6 geoptimaliseerde warmtepijpen en een verhoogde koperen koudeplaat biedt de AN600 een uitstekende koelprestatie in een slechts 67 mm hoge CPU-koeler. Dankzij de gebalanceerde tweeweg-warmtepiptechnologie en volledige ITX-moederbordcompatibiliteit is dit een ideale keuze voor gamers en enthousiastelingen die krachtige koeling in een compact formaat zoeken.

De AN600 wordt geleverd met een volledige metalen bevestigingsbeugel en een snelle installatieprocedure, wat zorgt voor gelijkmatige drukverdeling aan de achterkant van het moederbord. De ventilator met hoge prestaties FDB PWM zorgt voor maximale koeling bij een geluidsniveau onder 30 dB(A) en wordt geleverd met een adapterkabel voor lage geluidsproductie.

Een opvallende eigenschap van de AN600 is de mogelijkheid om RAM-modules tot 40 mm hoog actief te koelen, terwijl deze compatibel blijft met ITX-moederborden. De AN600 maakt gebruik van een slanke 120 mm PWM-enabled FDB-ventilator en een top-down luchtstroom om grote hoeveelheden lucht door het vinnen-array te duwen, waardoor de RAM en VRMs efficiënt worden gekoeld.

DeepCool is enthousiast om de AN600 op de markt te brengen, die speciaal is ontworpen voor kleine systemen en krachtige, stille en stijlvolle koeling biedt. De AN600 is nu beschikbaar via geautoriseerde retailers en distributeurs van DeepCool, en wordt geleverd met een garantie van drie jaar en wereldwijde klantenservice en technische ondersteuning.

De adviesprijs van de AN600 bedraagt $54,99.Bronnen: DeepCool

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?