DeepCool kondigt gratis AM5-montagekits aan voor bestaande koelers


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van DeepCool

DeepCool kondigt aan dat het gratis montagekits zal leveren voor AMD’s aankomende AM5-platform. Hierdoor kunnen klanten hun bestaande DeepCool CPU-koelers blijven gebruiken op de nieuwste generatie AMD CPU’s (LGA1718). Bovendien zullen de huidige en toekomstige DeepCool-koelers in de toekomst de nieuwe montagehardware bevatten.

De nieuwe processor krijgt een nieuw IHS-ontwerp en ondersteunt DDR5 RAM en PCI-E 5.0. De AM5-socket gebruikt hetzelfde montagepatroon als de AM4-socket, maar er is een kleine afwijking in de hoogte van de geïnstalleerde processor. Vanwege de kleine afwijking zullen sommige DeepCool-koelers geüpgraded bevestigingsmateriaal moeten gebruiken.

Om te helpen bij de overgang, brengt DeepCool montage-upgradekits uit die compatibel zijn met AMD’s nieuwe AM5-socket. Deze kits zullen hardware bevatten die bij de socket hoort en componenten bevatten die nodig zijn om de installatie uit te voeren.

Om een ​​gratis montagekit te ontvangen, kunnen klanten hier contact opnemen met DeepCool-ondersteuning met een aankoopbewijs van een compatibele AM5-processor of een AM5-moederbord (X670). De gratis montagekits kunnen worden aangevraagd tot 31 maart 2023 of naar goeddunken van DeepCool. Afhankelijk van de verschillende serviceregio’s kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Zonder factuur zijn montagekits te koop voor EUR 5,99.Bronnen: DeepCool

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments