DeepCool lanceert CC-serie midtower behuizingen met adviesprijs van 55 euro


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van DeepCool

DeepCool kondigt de CC-serie Mid-Tower-kasten aan, die bestaat uit de CC560 en CC560 WH. De koffers uit de CC-serie zijn verkrijgbaar in zwart en wit en bieden zowel nieuwe als ervaren bouwers een perfecte start met uitzonderlijke compatibiliteit van componenten en hoogwaardige functies. De behuizingen uit de CC-serie bieden opmerkelijke luchtstroom- en koelprestaties voor de budgetgerichte en waardezoekende pc-bouwer.

De DeepCool CC560 en CC560 WH Mid-Tower-behuizingen presteren beter dan de concurrentie met een ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding. Beide zijn voorzien van vier vooraf geïnstalleerde 120 mm enkelkleurige LED-ventilatoren voor een hoge luchtstroom via een geventileerd voorpaneel voor verbeterde koelprestaties. Voldoende ruimte voor hoogwaardige vloeistofkoeling, met ondersteuning voor radiatoren tot 360 mm aan de voorkant of tot 240 mm radiatoren aan de bovenkant om de veeleisende hardware van de volgende generatie aan te kunnen. Een zijpaneel van gehard glas op volledige grootte biedt een spectaculair zicht naar binnen om je build te laten zien. Compleet met vier opties voor opslagstations en meegeleverde stoffilters, zijn de CC560-koffers de perfecte start voor nieuwe en ervaren bouwers.

De CC560-koffers zijn compact maar ruim met vergrote luchtstroomkanalen aan de voorkant van de koffer voor een betere luchtstroom. Beide bieden ondersteuning voor maximaal 6x 120 mm of 4x 140 mm koelventilatoren. De maximale hoogte van de CPU-koeler is 163 mm met een maximaal ondersteunde GPU-lengte van 370 mm, de CC560-behuizingen bieden voldoende ruimte voor krachtige builds van de volgende generatie. Bouwers kunnen tot 2x 2,5-inch SSD-opslagschijven rechtstreeks op de achterkant van de moederbordlade installeren en tot 2x 3,5-inch HDD’s in een verwijderbare schijfkooi.

Prijzen en garantie
CC560 & CC560WH – Adviesprijs: 54,90€. De CC560-behuizingen worden gedekt door een garantie van twee jaar.Bronnen: DeepCool

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.