DeepCool lanceert de MORPHEUS ATX behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van DeepCool

DeepCool, lanceert de MORPHEUS Modulaire ATX+-behuizing, speciaal ontworpen voor ervaren case modders en pc-bouwenthousiasten. De MORPHEUS innoveert op het gebied van modulariteit, met de mogelijkheid om soepel over te schakelen tussen enkele en dubbele kamerconfiguraties, inclusief verticale GPU-montage en Gen 4 riser-kabel voor een verbeterde gebruikerservaring.

De MORPHEUS biedt ongeëvenaarde compatibiliteit en ruime indelingen, waardoor zowel DIY-modders als casual pc-enthousiastelingen aan hun trekken komen. Het pakket bevat alles voor een eenvoudige overgang, inclusief een verticale GPU-montage met Gen 4.0 riser-kabel.

De behuizing optimaliseert luchtstroom met hoge doorstroomgaasfilters voor verschillende panelen en een PSU-shroud. Het geïntegreerde dubbele status digitale scherm geeft real-time informatie over CPU- en GPU-vitalen. Met uitgebreide koelmogelijkheden ondersteunt de MORPHEUS tot dertien 120 mm- of 140 mm-ventilatoren en maximaal zes 200 mm-ventilatoren, met de mogelijkheid om tot drie 420 mm-radiatoren tegelijk te ondersteunen.

De MORPHEUS garandeert maximale compatibiliteit met het ATX+-formaat, inclusief ondersteuning voor E-ATX-moederborden, GPU’s tot 480 mm, CPU-koelers tot 195 mm (in enkele kamerconfiguratie) en meerdere 420 mm-radiatoren. Het bovenste voorpaneel van I/O biedt een overvloed aan aansluitingen, waaronder vier USB 3.0-poorten, een Type-C-poort, en een hybride audiopoort. De behuizing kan worden gepersonaliseerd met rubberen ‘bits’, waarmee gebruikers berichten kunnen achterlaten, logo’s kunnen toevoegen of hun eigen 8-bit personage kunnen creëren.Bronnen: DeepCool

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?