DeepCool lanceert hun nieuwste luchtkoeler


DeepCool heeft de ASSASSIN IV gelanceerd, een luchtkoeler die streeft naar stille werking en uitstekende warmteafvoer, met een strak ontwerp. Het bevat zeven warmtepijpen en een dubbel-toren ontwerp voor optimale warmteafvoer. De behuizing omvat twee dicht op elkaar gepakte vinnetorens en 120 mm en 140 mm FDB-ventilatoren, wat zorgt voor optimale luchtstroom en compatibiliteit.

Een opvallend kenmerk van de ASSASSIN IV is een verplaatsbare 120 mm ventilator, waardoor ruimte vrijkomt voor hoge RAM-modules. Het ondersteunt een breed scala aan sockets, waaronder Intel’s 1700, 1200, 115x en 20xx, evenals AMD’s AM5 en AM4. De koeler biedt twee modi: Quiet en Performance, waarbij de Quiet modus een fluisterstille werking heeft bij 22,6 dB(A) en de Performance modus een TDP-waarde van 280 W biedt. De stille werking wordt bereikt door driefasige, zespools ventilatormotoren met een laag energieverbruik.

De installatie van de ASSASSIN IV is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. De koeler is verkrijgbaar via geautoriseerde wederverkopers en distributeurs van DeepCool.

voor meer informatie check de nieuwste video:Bronnen: DeepCool

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?