DeepCool lanceert voedingen uit de PK-D-serie


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van DeepCool

DeepCool heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe generatie 80 PLUS Bronze directe kabelvoedingen, de PK-D-serie. De PK-D-serie is overal van hoge kwaliteit en gecertificeerd om tot 85% efficiëntie te leveren onder typische belastingen en is verkrijgbaar in 550 W, 650 W en 750 W.

Gecertificeerd met een 80 PLUS Bronze-classificatie, biedt de PK-D-serie tot 85% energie-efficiëntie onder typische systeembelastingen, terwijl de algehele hitte en operationele ruis worden verminderd. Een van binnenuit solide gebouwde DC-DC-converter op de 3,3V- en 5V-rails helpt om een ​​strakkere spanningsregeling te bereiken en de systeemcompatibiliteit voor componenten van de volgende generatie te verbeteren.

De platte zwarte kabels van de PK-D-serie zorgen voor zowel eenvoudig kabelbeheer als een strakke esthetiek.

Vertrouwd met een garantie van 5 jaar en versterkt met stroombeveiligingsspecificaties voor langdurige betrouwbaarheid, is de PK-D-serie een verbintenis van DeepCool om consistente en betrouwbare stroom te leveren.

Prijzen
De PK-voedingen komen verkrijgbaar voor €54,99 (550W), €59,99 (650W) en €69,99 (750W).Bronnen: DeepCool

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.