DeepCool toont LS Premium-serie AIO-koelers


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van DeepCool

DeepCool kondigt de lancering aan van een nieuwe generatie all-in-one (AIO) vloeistofkoelers die uitzonderlijke koelprestaties leveren voor de LS en LS WH (wit). Met levendige A-RGB-verlichting, in serie geschakelde ventilatoren voor eenvoudig kabelbeheer, een nieuwe hoogwaardige DeepCool-waterpomp en aanpasbare frontplaat voor een unieke esthetiek.

Eersteklas esthetiek met geavanceerde warmteafvoer
De LS-serie is gebouwd op DeepCool’s nieuwe 4e generatie waterpompontwerp dat de koelprestaties maximaliseert. De nieuwe pomp heeft een verbeterde microkanaallay-out voor een optimale koelvloeistofstroom, een krachtige driefasenmotor tot 3100 tpm en een dikke solide koperen basis. De voorkant van de pomp toont een oneindig spiegelontwerp dat twee lichtlussen projecteert voor een boeiend visueel effect. De standaard voorplaat op het pompvlak heeft een spiegelende afwerking en kan onafhankelijk draaien. Voor gebruikers die volledig maatwerk willen, is er een extra blanco plaat voorzien voor uw eigen ontwerp.

Krachtige FDB-ventilatoren met vereenvoudigd kabelbeheer
De meegeleverde DeepCool FC120-ventilatoren zijn afgesteld om uitstekende koeling van radiatoren te bieden. Het vloeistofdynamische lager zorgt voor verhoogde stabiliteit en betrouwbaarheid met een lange levensduur. De FC120-ventilatoren die bij de LS-serie worden geleverd, hebben een dynamisch PWM-bereik dat een verbeterde luchtstroom en statische druk levert terwijl het geluid laag blijft.

De FC120-ventilatoren zijn uitgerust met een innovatief daisy chain-kabelsysteem om kabelbeheer te vereenvoudigen en kabelwarboel te verminderen. Synchroniseer eenvoudig verlichting over uw hele systeem via de 5V A-RGB-header en ondersteunde moederbordsoftware. Als er geen RGB-controller wordt gedetecteerd, wordt een standaard Auto-RGB-regenboogeffect ingeschakeld voor systemen zonder geschikte 5V-ondersteuning.

Uitstekende compatibiliteit en eenvoudige installatie
Installatie is snel en eenvoudig met nieuw ontworpen montagebeugels, die ervoor zorgen dat de vloeistofkoeler stevig op meerdere platforms wordt gemonteerd die de nieuwste sockets van zowel Intel als AMD ondersteunen.

De LS520 WH en LS720 WH bieden dezelfde kenmerken en prestaties van de LS-serie in een geheel witte esthetiek.

Prijzen
Prijzen inclusief BTW (in pond, europrijzen zijn nog niet bekend):
LS320 99,99
LS520 (zwart of wit) 109,99
LS720 (zwart of wit) 119,99Bronnen: DeepCool

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.