DeepCool toont nieuwe generatie All-In-One waterkoelers met infinity-effect


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van DeepCool

DeepCool kondigt de lancering aan van een nieuwe generatie alles-in-één (AIO) vloeistofkoelers die uitzonderlijke koelprestaties leveren, de LT520 en LT720. Met een uniek multidimensionaal pompontwerp met levendige A-RGB-verlichting, krachtige FK120-ventilatoren en DeepCool’s nieuwe 4e generatie waterpomp.

Geavanceerde warmteafvoer met een multidimensionale esthetiek
De LT-serie is gebouwd op het nieuwe 4e generatie waterpompontwerp van DeepCool dat de koelprestaties maximaliseert. De nieuwe pomp heeft een verbeterde lay-out met microkanalen voor een optimale koelvloeistofstroom, een krachtige driefasenmotor tot 3100 tpm en een dikke, massief koperen basis. De vierkante pomp heeft een multidimensionaal infinity spiegelontwerp, de geometrische reflecties lichten op met levendige A-RGB-verlichting voor een bijzondere esthetiek. Synchroniseer eenvoudig de verlichting over uw hele systeem via de 5V A-RGB-header en ondersteunde moederbordsoftware.

Hoogwaardige FK120 FDB-ventilatoren
De krachtige DeepCool FK120-ventilatoren zijn met precisie ontworpen en maximaliseren de luchtstroom en statische druk terwijl ze het geluid laag houden dankzij een dynamisch PWM-bereik van 500~2250 RPM. De meegeleverde FK120-ventilatoren zijn speciaal afgestemd op de LT-serie en hebben een luchtstroom van 85,85 CFM en een statische druk van 3,27 mmAq. Het FDB-lager zorgt voor verhoogde stabiliteit en betrouwbaarheid met een lange operationele levensduur.

Uitstekende compatibiliteit en eenvoudige installatie
De installatie is snel en eenvoudig met nieuw ontworpen montagebeugels, waardoor de vloeistofkoeler veilig is gemonteerd op meerdere platforms die de nieuwste sockets van zowel Intel als AMD ondersteunen.

De 280mm-variant, de LT520, gaat €125 kosten. De 400mm lange LT720 komt vanaf €145 verkrijgbaar.Bronnen: DeepCool

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.