Dell brengt tweetal Alienware-gamingmonitoren uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Dell

Dell Technologies kondigt twee nieuwe Alienware-monitoren aan: Alienware 25 Gaming Monitor (AW2523HF) en Alienware 27 Gaming Monitor (AW2723DF). Deze gaming-monitoren behoren tot de snelste op de markt en bieden visuals van zeer hoge kwaliteit, smooth gameplay en een geoptimaliseerd industrieel ontwerp dat schoonheid combineert met functionaliteit. Dit zijn Alienware’s eerste monitoren met een uitklapbare headsethouder.

Alienware 25 Gaming Monitor (AW2523HF)
Deze monitor is ontworpen op basis van feedback van professionele gamers en is geoptimaliseerd voor esports. Het vernieuwde Legend 2.0-design met een zeshoekige basis voor een kleinere desktopvoet biedt competitieve gamers ultieme flexibiliteit wat betreft plaatsing van het toetsenbord en maximale ruimte voor muisbewegingen voor de ideale esports-opstelling. Gamers kunnen hun headset aan de nieuwe geïntegreerde headsethouder hangen, zodat ze aan een opgeruimd bureau gamen.

Een variabele verversingssnelheid van 360 Hz en een responstijd van 0,5 ms GtG zorgen voor vloeiende bewegingen op een Fast IPS FHD-paneel. Dankzij de ondersteuning van AMD FreeSync Premium-technologie en VESA AdaptiveSync-certificering game je zonder haperingen en met kristalheldere graphics, zelfs tijdens games waar veel actie in zit.

Beschikbaar na 7 september 2022 voor USD 449,99.

Alienware 27 Gaming Monitor (AW2723DF)
Deze monitor combineert premium prestaties met functioneel design. Dankzij zijn overclocked 280 Hz / 240 Hz native variabele verversingssnelheid en 1 ms GtG-responstijd hebben gamers gegarandeerd lag-free gaming. Dit snelle IPS 27-inch QHD-scherm ondersteunt AMD FreeSyncTM Premium Pro-technologie en is ook NVIDIA G-Sync- en VESA AdaptiveSync-gecertificeerd, waardoor het tear-free, kristalheldere graphics biedt.

Het InfinityEdge-scherm met IPS Nano Color-technologie biedt levendige kleuren bij een wide viewing angle, waardoor gamers dynamische, levendige kleuren zien met 95% DCI-P3-kleurdekking en VESA DisplayHDR 600-certificering voor een echte immersive game-ervaring. Gamers die ook content maken, kunnen met de Creator Mode-preset kiezen tussen DCI-P3 (native) en sRGB-kleurruimten of gammaniveaus aanpassen.

Deze monitor heeft het iconische Legend 2.0-design in Lunar Light met AlienFX-verlichting, 360-graden ventilatie, verbeterd kabelbeheer en verstelbare standaard. De geïntegreerde headsethouder is ook inbegrepen bij deze monitor

Beschikbaar na 6 oktober 2022 voor USD 649,99.Bronnen: Dell

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.