Dell introduceert een robuuste tablet


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van DELL

Dell Technologies heeft een nieuwe robuuste tablet geïntroduceerd, de 7030 Rugged Extreme Tablet, die is ontworpen voor professionals die in veeleisende omgevingen werken. Deze 10-inch Windows-tablet combineert duurzaamheid met draagbaarheid en is zelfs ’s werelds lichtste in zijn klasse.

De tablet weegt slechts 2,2 pond en wordt geleverd met een reeks accessoires en hot-swappable batterijen voor langdurig gebruik. Dit maakt het ideaal voor werknemers die hun tijd voornamelijk buiten kantoor doorbrengen, zoals in fabrieken, werkplaatsen of op afgelegen locaties.

Wat de 7030 Rugged Extreme Tablet onderscheidt, is zijn robuustheid. Deze tablet heeft IP-65 en MIL-STD 810-classificaties, wat betekent dat hij bestand is tegen zware omstandigheden. Hij is getest om vallen van maximaal vier voet te overleven en kan temperaturen variërend van -20°F tot 145°F weerstaan. Bovendien biedt de IP-65-classificatie bescherming tegen stof, vuil en waterindringing.

Naast de fysieke duurzaamheid is deze tablet ook uitgerust met moderne beveiligingsfuncties, zoals hardwarematige versleuteling, gezichtsherkenning en vingerafdrukscanners.

De prestaties zijn indrukwekkend, met een 12e generatie Intel Core i7-processor, geïntegreerde Iris Xe-graphics en tot 32 GB LPDDR5-geheugen. De tablet ondersteunt ook Wi-Fi 6E, GPS en 5G-connectiviteit.

Dell heeft speciale accessoires ontworpen, zoals een handvat, passieve stylus, afneembaar toetsenbord en draaibare handriem, waardoor de tablet aan verschillende professionele behoeften kan worden aangepast.

Al met al biedt de 7030 Rugged Extreme Tablet professionals in veeleisende werkomgevingen een krachtige, duurzame en draagbare oplossing voor hun dagelijkse taken. Het zal wereldwijd beschikbaar zijn en kan worden ingezet in bedrijven van elke omvang, met ondersteuningsopties en schaalbaarheid via Dell’s uitgebreide zakelijke diensten.Bronnen: DELL

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?