Dell introduceert nieuwe producten voor gamers


Recent heeft Dell een nieuwe lijn producten aangekondigd welke zich volledig richt op gamers. Hieronder zitten een aantal laptops en gamingmonitoren. We bespreken alle producten hier even kort.

De Alienware m15 Ryzen Edition R5 is een gaminglaptop met een 15-inch display. Bij dit scherm is er keuze uit 165Hz Full-HD, 240Hz QHD met ondersteuning voor G-Sync én 360Hz Full-HD met ook G-Sync. Verder is deze voorzien van een Ryzen 5000-processor en een mobiele NVIDIA RTX 30-serie grafische kaart.

De Dell G15 Ryzen Edition gaminglaptop beschikt ook over een Ryzen 5000-processors en een RTX 30-serie GPU, maar komt enkel met een 165Hz-display verkrijgbaar. Verder is deze laptop in twee bijzondere kleuren verkrijgbaar, namelijk spectre green of phantom grey.

Vervolgens de standaard versie van de Dell G15, welke geleverd wordt met een RTX 30-serie grafische kaart en een 165Hz display. Welke serie processors deze laptop gebruikt is niet bekend, al zal het vermoedelijk om een Intel of oudere AMD gaan. Verder is deze laptop ook in spectre green en phantom grey verkrijgbaar, maar daarnaast ook in dark shadow grey.

De Dell 25 Gaming Monitor, of S2522HG, beschikt over een 240Hz 25″-display met een responstijd van 1ms. De IPS-technologie zorgt voor heldere en consistente kleuren en biedt daarbij een wijde kijkhoek van 178 graden. Verder heeft deze monitor ondersteuning voor zowel NVIDIA G-Sync als AMD FreeSync Premium.

De Dell 27/32 Curved Monitor, of S2722DGM en S3222DGM zijn een 27″ en 32″ display, welke beschikken over een curved VA-paneel met een QHD-resolutie. Naast dat de refreshrate 165Hz betreft is de responstijd 1ms MPRT en 2ms GTG. Daarbij bieden deze monitoren ondersteuning voor AMD FreeSync Premium.

Als laatst de Dell 34 Curved Gaming Monitor, de S3422DWG. Deze 34″ ultra-wide monitor heeft een WQHD-resolutie, 144Hz refreshrate en een curved VA-paneel. Er is ondersteuning voor VESA Display HDR 400 en hij is geschikt voor AMD FreeSync Premium Pro.

Dell heeft voor deze producten nog geen specifieke prijzen of beschikbaarheid gegeven.Bronnen: Dell

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.