Dell lanceert de Dell 24 Touch monitor


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Dell

Dell lanceert de Dell 24 Touch USB-C Hub Monitor (P2424HT), een 23,8-inch touch monitor die gericht is op interactiviteit en gebruiksgemak. Opvallend is dat dit ’s werelds eerste monitor van deze grootte met touch-functionaliteit en Ethernet-connectiviteit is, waardoor een stabiele netwerkverbinding wordt verzekerd. Met een focus op productiviteit in verschillende omgevingen, zoals retail, magazijnen en thuiskantoren, biedt de monitor superieure connectiviteit, interactiviteit en comfort.

De monitor beschikt over tot 10-punts touch-interactie voor aantekeningen, zoomen, vegen en andere handelingen, terwijl levendige kleuren worden geleverd met 99% sRGB en brede IPS-kijkhoeken. Ergonomie staat centraal met een draaibare standaard, hoogteverstelling en kantelmogelijkheden voor comfortabel gebruik. USB-C biedt eenvoudige connectiviteit met tot 90W stroom, terwijl RJ45 zorgt voor betrouwbare bedrade Ethernet-connectie. Deze milieubewuste monitor is gemaakt van 85% PCR-plastic en heeft ENERGY STAR, TCO Certified Edge en EPEAT Gold certificeringen, wat Dell’s toewijding aan duurzaamheid benadrukt. Met de Dell 24 Touch USB-C Hub Monitor wordt een geavanceerde interactieve ervaring geboden met aandacht voor ergonomie en milieuvriendelijkheid.Bronnen: Dell

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?