Dell lanceert de draadloze en draaibare MS700 muis


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Dell

Dell kondigt de Bluetooth travel mouse (MS700) aan, een verstelbare muis met Bluetooth-connectiviteit voor meerdere apparaten.

De Dell Bluetooth travel mouse (MS700) is ontworpen voor de actieve hybride werknemer. De muis weegt slechts 56,9 gram en kan worden gedraaid, waardoor deze plat wordt en gemakkelijk kan worden opgeborgen.

Je hoeft geen setje extra batterijen mee te zeulen, want de batterijen gaan zo’n 24 maanden mee. Dankzij de Dell Pair-functie maak je met één klik naadloos verbinding met maximaal drie apparaten die Bluetooth 5.0 ondersteunen. Dankzij de optische led-sensor en de 4000 aanpasbare DPI kunnen gebruikers met deze muis soepeler en nauwkeuriger navigeren op monitoren met verschillende resoluties.

Dell heeft nog geen specifieke prijs bekend gemaakt, vermoedelijk komt de MS700 later dit jaar pas verkrijgbaar.Bronnen: Dell

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.