Dell lanceert nieuwe monitoren waaronder een 6K-display


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Dell

Dell introduceert ’s werelds eerste 6K-resolutie monitor met IPS Black-paneeltechnologie voor een hoger contrast en diepere zwarttinten. De Dell UltraSharp 32 6K Monitor (U3224KB) is volledig compatibel met zowel Windows- als Mac-besturingssystemen en legt de lat hoger dankzij de verbluffende 6K-resolutie en de VESA DisplayHDR 600-technologie. Zo genieten professionals voor wie elke pixel telt van uitzonderlijke details en een optimale scherpte en kleurnauwkeurigheid. Met 150% meer pixels op 6K-resolutie in vergelijking met 4K zorgt de nieuwe UltraSharp 32 6K-monitor ervoor dat gegevens en afbeeldingen nog duidelijker en gedetailleerder worden weergegeven.

Maar de 6K-resolutie is niet de enige troef. De IPS Black-technologie biedt een nog hoger contrast bij donkere objecten – zelfs in donkere omgevingen – en een nog betere kleurnauwkeurigheid vanuit vrijwel elke hoek. Uit het onlangs in opdracht van Dell uitgevoerde Hot Tech-onderzoek bleek dat monitoren met IPS Black-technologie tot 41% diepere zwartniveaus en tot 1,2 keer betere kleurnauwkeurigheid bieden dan conventionele IPS, vooral bij de weergave van lage grijstinten.

De UltraSharp 32 6K-monitor is ook ideaal voor gebruikers die hoge eisen stellen aan videoconferenties, en biedt hoge prestaties bij weinig licht. Hij beschikt over een ingebouwde dual gain HDR 4K-webcam en biedt automatische framing, lichtaanpassingen plus verbeterde helderheid, automatische SafeShutter, een microfoon met echo-onderdrukking en dubbele 14W-luidsprekers voor een intelligente en veiligere samenwerkingservaring.

De geïntegreerde pop-outfunctie aan de voorkant biedt een eenvoudige intuïtieve toegang tot poorten zodat accessoires en apparaten gemakkelijk kunnen worden aangesloten. Op die manier blijft de werkplek netjes en is er minder gedoe met kabels. De DisplayPort 2.1 zorgt voor een naadloze beeldoverdracht zonder compressie. Tot slot levert Thunderbolt-connectiviteit in combinatie met Extended Power Range tot 140W vermogen, voor het opladen en aansluiten van krachtigere werkstations.
Een powerhouse voor betere productiviteit

De Dell UltraSharp 32 6K Monitor (U3224KB) is verkrijgbaar vanaf de eerste helft van 2023 voor een nog onbekende prijs.

Dell UltraSharp 34 Curved
Op de Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3423WE), Dell’s eerste gebogen WQHD-monitor met IPS Black-technologie, kan content van twee pc’s worden aangesloten en weergegeven met behulp van Picture-by-Picture (PBP)- en Picture-in-Picture (PIP)-functies. De geïntegreerde dubbele 5W-luidsprekers zorgen voor heldere audio.

De Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub Monitor (U3423WE) is verkrijgbaar vanaf 31 januari 2023 voor een nog onbekende prijs.

Dell UltraSharp 43 4K
De Dell UltraSharp 43 4K USB-C Hub Monitor (U4323QE) is een krachtige monitor die focust op productiviteit en samenwerking. Zo kan één pc op de monitor worden aangesloten en kan die monitor worden opgesplitst in meerdere (maximaal vier) schermen. Bovendien kan men maximaal vier verschillende pc’s op de monitor aansluiten, de content van alle vier pc’s bekijken en tussen de pc’s schakelen met behulp van KVM.

De Dell UltraSharp 43 4K USB-C Hub Monitor (U4323QE) is verkrijgbaar vanaf 31 januari 2023 voor een nog onbekende prijs.Bronnen: Dell

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.