Dell onthult tweetal 32″-monitoren voor gamers


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Dell

Dell Technologies presenteert twee nieuwe gaming monitors met een opmerkelijke helderheid en extra veel mogelijkheden voor connectiviteit, wat volgens Dell bijdraagt aan een verbeterde gaming-ervaring.

Dell 32 4K UHD-gamingmonitor (G3223Q)
De Dell 32 4K UHD-gamingmonitor (G3223Q) is ontworpen om gaming naar een hoger niveau te tillen en levert kristalheldere beeldkwaliteit met de meest bijgewerkte connectiviteitsopties ter ondersteuning van grafisch intensieve gameplay op zowel pc als de nieuwste consoles.

Geniet van ongelooflijke helderheid en scherpe details met deze 4K UHD-resolutie, Fast IPS en VESA DisplayHDR 600 gecertificeerde monitor. Ervaar vloeiende gameplay zonder scheuren, mogelijk gemaakt door een variabele verversingssnelheid van 144 Hz voor pc-gaming en tot 120 Hz verversingssnelheid voor console-gaming via HDMI 2.1-connectiviteit. Deze monitor ondersteunt AMD FreeSync™ Premium Pro-technologie. De nieuwe Creator-modus die beschikbaar is op deze monitor is ideaal voor makers van inhoud en game-ontwikkelaars die nauwkeurige kleurnauwkeurigheid nodig hebben.

De Dell 32 44k G3223Q is vanaf eind deze maand verkrijgbaar voor $1099 USD.

Dell 32 USB-C gamingmonitor (G3223D)
De Dell 32 USB-C gamingmonitor (G3223D) biedt boeiende beelden, rijke kleuren en USB-C-connectiviteit voor een meeslepende en naadloze ervaring bij het spelen van grafisch intensieve sport-, RPG- en simulatiegames.

Word een ster van de levensechte beelden tijdens het gamen dankzij de QHD-resolutie en VESA DisplayHDR 400-certificering. Dit snelle IPS-scherm ondersteunt een variabele verversingssnelheid van 165 Hz op pc’s en tot 120 Hz voor console-gaming, een responstijd van 1 ms (GtG), AMD FreeSyncTM Premium Pro en NVIDIA® G-Sync®-compatibiliteit voor een soepele, scheurvrije gameplay. Gamers zullen genieten van de voordelen van een vereenvoudigd kabelbeheer met USB-C-connectiviteit die wordt geleverd met een stroomvoorziening van 15 W. Beide monitoren bieden TUV-gecertificeerde ComfortView Plus om de emissie van onschadelijk blauw licht te verminderen met behoud van levensechte kleuren voor comfortabel marathongamen.

De Dell 32 USB-C is vanaf vandaag verkrijgbaar met een adviesprijs van $719 USD.Bronnen: Dell

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.