Dell Technologies kondigt nieuwe Inspiron-laptops aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Dell

Dell heeft aangekondigd dat het drie nieuwe laptops toevoegt aan zijn Inspiron-lijn. De nieuwe laptops zijn de Inspiron 16 Plus, de Inspiron 14 2-in-1 en de Inspiron 16 2-in-1. De Inspiron-lijn is uitgerust met de nieuwste 13e generatie Intel Core-processoren of AMD Ryzen 7000-serie processoren, wat zorgt voor verbeterde prestaties en connectiviteit. De nieuwe laptops bieden daarnaast een betere audio-ervaring, wat het mogelijk maakt om gemakkelijker aan dagelijkse behoeften te voldoen.

De Inspiron 16 Plus is een lichtgewicht 16-inch laptop die beschikt over de nieuwste 13e generatie Intel Core H-serie- of Ryzen 7000-serie-processoren. Het is zelfs mogelijk om te upgraden naar NVIDIA RTX graphics en DDR5 of LPDDR5 geheugen. De laptop beschikt over helder geluid uit vier speakers en Dolby Vision en Dolby Atmos twin technologie voor een levendige audiovisuele ervaring. Daarnaast beschikt de laptop over een scherm met een refresh rate tot 120 Hz, Dell ComfortView Plus-hardware, een camera met FHD-resolutie, ingebouwde dubbele microfoons en AI die achtergrondgeluiden cancelt.

De Inspiron 14 2-in-1 en Inspiron 16 2-in-1 zijn beide uitgerust met de nieuwste 13e generatie Intel Core-processoren of AMD Ryzen 7000-serie-processoren en beschikken over Dolby Atmos spatial audio voor een verbeterde audio-ervaring. De laptops hebben twee omhoog gerichte speakers voor verrijkte audio-features. Intel Evo is beschikbaar op geselecteerde configuraties.

De Inspiron 14 2-in-1 is verkrijgbaar in Platinum Silver of Lavender Blue, terwijl de Inspiron 16 2-in-1 verkrijgbaar is in Platinum Silver of Dark River Blue. De Inspiron 16 Plus is nu verkrijgbaar op Dell.com en de Inspiron 14 Plus is exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde retailers.Bronnen: Dell

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.