Denon en Teufel bundelen krachten voor uniek stereogeluid in huis


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Denon en Teufel

Teufel en Denon bundelen krachten om uitmuntend stereogeluid naar de huiskamer te brengen. De set bestaat uit twee THEATER 500-stereospeakers en de stereo-AV-receiver DENON DRA-800H. Deze set is gemaakt voor het bieden van optimale audio-ervaring van films, muziek of games.

De speakerset THEATER 500, biedt hoge kwaliteit geluid. Het 3 kanaals systeem met twee woofers met lage bastonen zorgt in combinatie met tijdscorrectie-technologie voor 3D surround sound. Dankzij het downfiring bassreflex systeem kan de set aan de muur gemonteerd zonder enige vervorming van het geluid.

De DENON DRA-800H is compatibel met streaming-diensten zoals Deezer, Amazon Music en Spotify en biedt ook spraakbediening met Google Assistent of Siri aan.

De set is aan te sluiten op televisie, cd-speler, platenspele of subwoofer.
Voor meer informatie kan je de website van Teufel audio bezoeken: https://teufelaudio.nl/theater-500-denon-dra-800h-106265000Bronnen: Denon en Teufel

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?