Details AMD Ryzen 9 5900HX verschijnen online


Informatie over een nieuwe mobiele processor van AMD zijn verschenen. Deze AMD Ryzen 9 5900HX zal het nieuwe topmodel voor laptops worden en komt binnenkort verkrijgbaar.

Zo is er in de tweet van TUM_APISAK onder andere te lezen dat de nieuwe Ryzen 9 5900HX van AMD beschikt over 8 cores met 16 threads en een kloksnelheid van 3.3GHz met boost tot 4.6GHz.

Ook werden er gelijk benchmarkresultaten genoemd, waarbij de Single-core score 1423 betrof en Multi-core 6912. Hiermee scoort de 5900HX Single-core zo’n 30% beter dan zijn voorganger, de 4900HS, maar in Multi-core 2% slechter.

Tijdens CES 2021 wordt verwacht dat AMD de nieuwe mobiele processors aan gaat kondigen, tegen die tijd worden er meer details verwacht.Bronnen: TUM_APISAK

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.