Details AMD Ryzen ‘Vermeer’ gelekt


Vermeende details van de nieuwe Ryzen-processors zouden gelekt zijn. In het bericht wordt onder andere opgemerkt dat de nieuwe serie de 5000-serie zal heten.

In de Tweet van Patrick Schur, een software engineer die vaker details van nieuwe Ryzen-producten publiceerd, wordt onder andere opgemerkt dat er een 8-core Ryzen 7 en een 12-core Ryzen 9 zal komen. Ook is duidelijk gemaakt dat Ryzen niet verder zal gaan met de 4000-serie voor de Zen3 processors, maar dat ze namen krijgen in de 5000-serie.

Wanneer deze nieuwe processors exact in de winkels komen is niet bekend. Wel zullen deze op het event van AMD op 10 oktober aangekondigd worden.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.