Devolo introduceert de nieuwe WiFi 6 mesh-kits


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Devolo

Devolo introduceert de nieuwe WiFi 6 mesh-kits voor de repeater 3000 en de repeater 5400, deze kits zijn exclusief verkrijgbaar in de de online shop van Devolo (https://www.devolo.nl/).

Dankzij de WPS-Functie op de repeaters is de instalatie voor iedereen gemakkelijk gemaakt dus ook voor de mensen zonder enige technische kennis. Na de instalatie van de repeaters kunnen deze ook gebruikt worden als acces-point met een ethernetkabel wat het dus ideaal maakt om op verschillende locatie’s in woning de perfect Internet te hebben.

Het verschil tussen de WiFi repeater 3000 en 5400 is vooral het formaat en dus ook de snelheid. Zo kan de 3000 gemakkelijk in het stopcontact en geeft hij snelheden tot wel 3.000 Mbps. De repeater 5400 is een stuk groter van formaat en kan dus niet direct in het stopcontact, daarentegen geeft hij wel snelheden tot 5.400 Mbps.

Voor meer informatie: https://www.devolo.nl/Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?