Drop en xDuoo kondigen samen een audioversterker aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van

De Drop X xDuoo TA-84 OTL Tube Amp/DAC is een nieuwe toevoeging aan de wereld van audiocomponenten die het beste van buizentechnologie en moderne engineering combineert. Deze versterker belooft de warmte en harmonische rijkdom van buizenversterking te leveren zonder het bijbehorende lawaai. Het is ontworpen met Output Transformerless (OTL) topologie, wat betekent dat het de noodzaak van een transformator elimineert om het signaal van de buizen naar koptelefoons of luidsprekers om te zetten. In plaats daarvan maakt het gebruik van xDuoo-ontworpen condensatoren om deze taak uit te voeren, wat resulteert in een uitzonderlijk stille en lineaire geluidsweergave.

De TA-84 beschikt over dubbele ECC-82 buizen voor de voorversterking en dubbele EL-84 pentodes voor de eindversterking, beide populaire keuzes in de audiowereld. Het biedt ook een nauwkeurige volumeregeling met een trapsgewijze potentiometer en een versterkingsregelaar om de output aan te passen aan verschillende koptelefoons of luidsprekers. Bovendien is er een ingebouwde ES9018K2M SABRE32 Reference DAC met hoge resolutie voor vlekkeloze audioweergave.

De TA-84 is geschikt voor koptelefoons met een impedantie van 100 ohm of hoger en biedt een breed frequentiebereik van 10 Hz tot 80 kHz met minimale vervorming.

Het product wordt verwacht te verschepen vanaf oktober 2023 en is beschikbaar voor pre-order voor $329, met reguliere prijzen van $399.Bronnen: Drop, xDuoo

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?