Drop kondigt de CSTM80 aanpasbare mechanische toetsenborden aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Drop

Drop, heeft zijn CSTM80-toetsenbord onthuld, het eerste toetsenbord in de CSTM-serie van zeer aanpasbare mechanische toetsenborden. Dit innovatieve toetsenbord biedt een nieuw niveau van personalisatie voor enthousiaste gebruikers.

De CSTM80 is een compact mechanisch toetsenbord zonder numeriek toetsenblok met een magnetische bovenkant die gebruikers kunnen verwisselen om hun persoonlijke stijl weer te geven. In tegenstelling tot andere aanpasbare toetsenborden op de markt, maakt de magnetische behuizing van de CSTM80 bijna volledige personalisatie van het toetsenbord mogelijk.

Dit toetsenbord biedt technische aanpassingen, zoals een gasket-mounted ontwerp, aangepaste ABS-toetsen met schijnende zijlegendes, PCBA gemonteerde stabilisatoren, 5-pins schakelaarondersteuning, levendige LED-verlichting en aanpasbaar gewicht. Gebruikers kunnen kiezen uit twee schakelopties.

De CSTM80 is beschikbaar op de Drop-website als een “barebones” (alleen toetsenbord) voor $99 of volledig geassembleerd met extra accessoires voor $149. Klanten kunnen afzonderlijk polycarbonaat kleurbehuizingen aanschaffen, evenals geavanceerde aluminium behuizingen en kunstbehuizingen ontworpen door kunstenaars.

Drop blijft zijn CSTM-productlijn uitbreiden en zal in de toekomst extra toetsenbordformaten introduceren. Deze innovatie biedt enthousiastelingen de mogelijkheid om hun toetsenborden te personaliseren op een manier die hun ontwerpvoorkeuren en prestatieverwachtingen weerspiegelt. Het CSTM80-toetsenbord belooft een superieure type-ervaring en is een spannende stap in de evolutie van toetsenbordpersonalisatie.Bronnen: Drop

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?