DRY STUDIO lanceert de Black Diamond 75 toetsenbord


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van DRY STUDIO

DRY STUDIO heeft zijn debuut gemaakt met de lancering van het Black Diamond 75 mechanische gamingtoetsenbord op Indiegogo. Dit innovatieve toetsenbord is ontworpen om geavanceerde ontwerpen tegen een betaalbare prijs wereldwijd toegankelijk te maken. Het Black Diamond 75-toetsenbord belooft een perfecte balans tussen esports-prestaties en typcomfort te bieden aan gebruikers over de hele wereld.

Het ontwerp van de Black Diamond 75 is geïnspireerd op de Lamborghini Aventador “Black Diamond,” met materialen als koolstofvezel en geanodiseerd aluminium voor duurzaamheid en esthetiek. Het toetsenbord heeft een ingebouwde polssteun en een 7-graden typewinkel voor maximaal comfort.

Een opvallende eigenschap van de Black Diamond 75 is de lage latentie van minder dan 2 ms dankzij de 2.4G draadloze connectiviteit, naast Bluetooth 5.1 en USB Type-C bedrade opties. De grote 5000 mAh-batterij biedt tot 60 dagen gebruikstijd in 2.4G-modus.

Dit toetsenbord is ook het eerste in zijn soort met een bladveer-montagesysteem, wat zorgt voor een unieke typervaring. DRY STUDIO biedt ook aanpassingsmogelijkheden, waaronder het vervangen van schakelaars, stabilisatoren en toetsenkapjes.

De Black Diamond 75 heeft een geavanceerd RGB-verlichtingssysteem en wordt geleverd met speciale DR Rapid Ice-esports schakelaars met een snelle reactietijd en lange levensduur.

Het toetsenbord is verkrijgbaar in twee bundels, geprijsd op 240 euro voor het Basispakket en 295 euro voor het Geavanceerde Pakket.Bronnen: DRY STUDIO

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?