EarFun lanceert de Free Pro 3 earbuds


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van EarFun

EarFun lanceert de Free Pro 3, de nieuwste toevoeging aan hun draadloze oordopjesassortiment. Deze oordopjes zijn baanbrekend met hun combinatie van geavanceerde technologieën, waaronder Snapdragon Sound Certification, Hi-Res audio, Qualcomm’s QCC3072 SoC, Bluetooth 5.3, Low-Energy Audio-protocol en aptX Adaptive-technologie. De Free Pro 3 biedt ook actieve ruisonderdrukking tot 43dB dankzij EarFun’s QuietSmart 2.0-technologie en 6-microfoon cVc-geluidsreductie voor heldere oproepen.

Met dubbele Snapdragon- en Hi-Res-certificering levert deze innovatieve toevoeging de hoogste draadloze audio kwaliteit en connectiviteit. De oordopjes hebben een royale batterijduur van maximaal 33 uur, IPX5-certificering, draadloos opladen en multipoint-connectiviteit. De intelligente hybride actieve ruisonderdrukkingstechnologie, QuietSmart 2.0, biedt drie modi (ANC / Ambient Sound / Normal) voor aanpassing aan omgevingsbehoeften, terwijl app-aanpassing en compatibiliteit met meerdere apparaten de gebruikservaring verbeteren. De Free Pro 3 is nu verkrijgbaar voor $79,99 op myearfun.com en Amazon.com, in drie kleuren – Bruin Zwart, Zilver Wit en Marineblauw.Bronnen: EarFun

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?