Review: Edifier S760D
Productpagina @ Edifier


Vandaag weer een review van de categorie ‘maak het jezelf vooral niet te makkelijk’. Audio reviewen is al een pittige uitdaging, en maken we het weer wat pittiger door een nieuwe sub-categorie op te pakken. Het betreft een concept wat in recente jaren razend populair is geworden: De soundbar.

De soundbar lijkt vooral populair geworden vanwege de strakke uitstraling waar een set losse speakers normaliter niet aan kan tippen, zeker niet voor gebruikers die juist ‘onopvallend’ een beetje geluid willen produceren. Een andere factor zal ongetwijfeld het feit zijn dat de speakers die we in TV’s aantreffen praktisch zonder uitzondering bedroevend geluid produceren. De soundbar is dus populair, en we zien dan ook dat elk bekend en minder bekend merk een soundbar uit brengt. Edifier is voor ons inmiddels geen vreemde meer en liet in vorige reviews veelal een sterke prijs-prestatieverhouding zien. Onze Pim was erg positief over de B3, en heel toevallig zocht een familielid een leuke soundbar, dus was een nieuwe Edifier op tafel al snel een feit.

De Edifier B7 bestaat uit een soundbar plus draadloze subwoofer, en komt met een adviesprijs van 349 euro.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”330831″ numshops=”5″]

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.