Review: Edifier Gammatera G2
Productpagina @ Edifier


Edifier is een grote naam als het op speakers aan komt, al bijna 20 jaar staat deze van oorsprong Chinese fabrikant bekend om hun brede aanbod aan producten voor muziekliefhebbers. Dit aanbod begint bij speakertjes van een paar euro en loopt op tot speakertjes van een paar ton. Hoewel de term ‘fabrikant’ in sommige gevallen weinig meer inhoud dan ‘heeft ergens ingekocht en er een stickertje opgeplakt’ wil ik wel benadrukken dat Edifier een serieuze club is met meer dan 3000 werknemers, alles zelf ontwikkelen, en ook met hun eigen megafabriek alle producten daadwerkelijk zelf produceren.

Helaas is de markt voor reviews van speakers van een paar ton vrij klein, daarnaast zou ik eigenlijk niet weten hoe ik dergelijke apparatuur zou moeten benaderen. De komende tijd gaan we echter wel een kijkje nemen naar producten die voor een gemiddeld Hollands huishouden wat meer in het bereik zullen liggen, met onder andere de S760D 5.1 speakerset en de C3X 2.1 speakerset. We starten onze Edifier experience echter aan de onderkant van de markt in de vorm van een gaming headset: de Edifier ‘Gammatera’ G2.

De Edifier G2 kost normaliter 39,99 inclusief bezorgen, echter is op moment van schrijven al verkrijgbaar voor 35 euro inclusief BTW en verzending. Een betaalbaar setje dus.

Gebruik het onderstaande menu om door de review te navigeren.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.
Abonneer
Abonneren op
guest
1 Reactie
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Tom 1234
Tom 1234
5 jaren geleden

Alweer een pracht review,
Gezien de prijs zeker geen verkeerd uitziende headset.
Ga zo door!