Review: Edifier Gammatera G3
Productpagina @ Edifier


De laatste tijd hebben we een flink aantal Edifier producten voorbij zien komen. Vooral speakersets, maar ook hoofdtelefoons. Wat speakersets betreft liggen de kansen voor het oprapen, zeker in markt voor pc speakersets liggen kansen gezien het aantal aanbieders de laatste jaren niet echt over houdt. De gaming headset markt is een ander verhaal, met een praktisch eindeloos aantal fabrikanten en een ruime collectie headsets waar we wat voor te zeggen valt.

Één van de gaming headsets die hier ligt en onlangs gereviewd werd is de Edifier G2, een headset die op het prijspunt van ca 40 euro (momenteel zelfs in de aanbieding voor 30) aardig zaken deed. Vandaag gaan we kijken naar de G3, of volledig uitgeschreven: de Edifier Gammatera G3 gaming headset. De G3 is het wat duurdere broertje van de G2 met een prijs van ca 60 euro.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.