Edifier kondigt de TWS1 Pro 2 draadloze oortjes aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van

Edifier International heeft de TWS1 Pro 2 aangekondigd, een upgrade van hun populaire TWS1-oordopjes. Deze echte draadloze in-ear oordopjes combineren Active Noise Cancellation (ANC) technologie, Ambient Sound Mode en een Titanized Hybrid Diaphragm voor een ultieme muzikale ervaring. Met tot -42dB ruisonderdrukking en aanpasbare ANC-modi bieden de oordopjes een stille luisterervaring. Dankzij Ambient Sound Mode blijf je bewust van je omgeving, terwijl een geavanceerd diaphragma zorgt voor rijk geluid.

De oordopjes zijn geschikt voor gamers en heldere telefoongesprekken dankzij AI Call Noise Cancellation. Ze zijn lichtgewicht en ergonomisch ontworpen, met een IP54-beoordeling voor stof- en waterbestendigheid, ideaal voor sport of onderweg. De batterij gaat tot 24 uur mee, met slechts 10 minuten opladen voor een uur gebruik. De Edifier TWS1 Pro 2 is verkrijgbaar voor $49.99 en biedt een premium draadloze audio-ervaring.Bronnen: Edifier

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?